Close Quarter Combat (SFC): Hock Hochheim
CQC Seminar februari 2015
Hock Hochheim verzorgt 14/15 februari 2015 een 2-daags seminar in Brussel Belgie. Dit seminar is zeer geschikt voor politie, beveiligers, militairen en beoefenaars van andere vechtsporten. In dit seminar worden diverse ongewapende technieken tegen stoten, trappen, clinching getraind. Tegen 1 tegenstander en ook tegen meerdere aanvallers, ongewapend en ook tegen mes en stok. Het belooft net als bij voorgaande seminars een topevenement te worden.
Close Quarter Combat SFC style
Door het combineren van zijn vechtsportachtergrond en zijn ervaring “op straat”, is Hock Hochheim er in geslaagd een realistisch, praktisch en compleet close quarter combat systeem (CQC) te ontwikkelen. Zijn CQC-systeem wordt wereldwijd beoefend en is een van de meest complete systemen ter wereld. Voor elke bedreigende situatie biedt hij realistische en eenvoudige technieken, of het nu gaat om 1 of meerdere aanvallers, met of zonder wapens, staand of op de grond. Het is niet voor niets dat Hocks systeem is erkend door de World Global Alliance.
Website Hock Hochheim: Scientific Fighting Congres
Meer weten over Hock?
Hock heeft ruim 23 jaar ervaring in politiewerk, van straatwerk tot undercover agent en detective in moord- en zware geweldszaken. Aansluitend op zijn carriere bij de politie heeft hij als private investigator gewerkt en heeft hij de beveiliging van belangrijke evenementen georganiseerd. Hij haalde zwarte banden in onder andere Kempo karate (7e dan), Aiki Jitsu (3e dan), Arnis de mano (3e dan) en Kajukenbo (2e dan). Door een combinatie van ervaring op straat, in vechtensporten en een grote dosis toewijding kon hij komen tot zijn SFC Close Quarter Combat system. Hock geeft wereldwijd seminars aan politie, beveiligers, leger, special forces en vechtsporters.
Heb je nog vragen?
Wil je meer weten over het seminar onder leiding van Hock, of over Close Combat Nederland? Mail even, volg een proefles op de donderdagavond en/of neem deel aan onze maandelijkse seminars. . Hopelijk tot binnenkort.